Uppdaterad 24/10
Arbetet med att tända nätet startar idag tisdag men det kommer inte att bli klart för tändning förrän onsdag.
På onsdag den 25:e kommer nätet att tändas. Ni kommer då att kunna börja utnyttja er fiberanslutning. För att komma igång så behöver ni starta/starta om er mediebox efter kl 18 på onsdag. Får ni då en grön ”jordglob” på boxen så har ni kontakt med omvärlden. (Ge det gärna ett par minuter att bli grön).

När ”jordgloben” blivit grön så kommer ni att kunna surfa ut på nätet. Det första ni kommer att behöva göra är att registrera er hos Net at Once. (Ni ska automatiskt kopplas till denna sida när ni försöker gå in på valfri hemsida). När registreringen är klar är det fritt fram att börja utnyttja era tjänster.

Kolla gärna här på hemsidan på tisdagen innan ni försöker komma igång ifall det finns ny information.