Arbete pågår med inkoppling av alla anslutningar i noden i Nårunga.

Vissa anslutningar kan ha blivit klara idag men vi räknar med att det stora flertalet kommer igång imorgon.

Anledningen till att vi inte kan säga en exakt tid och att det skjuts fram är dels att NaO blev försenade på sitt förra arbete förra veckan och p.g.a. sjukdom & VAB.

Vi får tänka på att allt före 1/11 är en bonus 🙂

Vi kommer att informera ytterligare här på hemsidan när arbetet är klart och alla anslutningar bör vara igång. För att komma igång så behöver ni starta/starta om er mediebox. Får ni då en grön ”jordglob” på boxen så har ni kontakt med omvärlden. (Ge det gärna ett par minuter att bli grön).

När ”jordgloben” blivit grön så kommer ni att kunna surfa ut på nätet. Det första ni kommer att behöva göra är att registrera er hos Net at Once. (Ni ska automatiskt kopplas till denna sida när ni försöker gå in på valfri hemsida). När registreringen är klar är det fritt fram att börja utnyttja era tjänster.

Om du har problem efter det så börja med att titta på de vanligaste felen här.

Om du ändå har problem så samordnar Peter Seger – 0709 621250 hjälpen från föreningens sida under uppstartsfasen, dvs denna och nästa vecka. Därefter hänvisar vi till Net at Onces support.

Peter svarar i telefon 17-20 vardagkvällar och 10-20 under helgen som kommer. Förutom inkopplingen denna vecka så kommer NaO att ha personal på plats här nästa vecka för att hjälpa till med eventuella uppstartsproblem.