Nytt tjänsteavtal 2022


LNS Fiber har tecknat förnyat tjänsteavtal med Net at Once som gäller från och med den 1 november 2022. Prisbilden kan hållas oförändrat låg och står sig väl mot andra aktörer på marknaden tack vare att vi är många anslutna medlemmar till både grupp- och TV-anslutning. Avtalet innehåller en del nyheter.
Vi byter ut Sappas TV-tjänst mot Telias TV-paket ”Telia Lagom” som innehåller Sveriges populäraste kanaler kryddat med Eurosport, Discovery med mera, samt Filmbutiken. Titta live eller streama till valfri skärm med Telia Play – både hemma och i hela EU/EES. Läs mer på https://www.telia.se/privat/tv/tvpaket/product/lagom.

Vi får ett snabbare bredband, vi uppgraderar hastigheten på vår gruppanslutning från 200Mbit/s till 1000 Mbit/s. Bredbandshastighet anges alltid som uppkoppling via nätverkskabel. Mycket kan påverka din hastighet och täckning vid WiFi-uppkoppling.

I och med att avtalsperioden går ut i oktober, måste även föreningens abonnemangsavtal med medlemmarna förnyas. Nya avtalsblanketter kommer att skickas ut och finnas tillgängliga på årets föreningsstämma, där du även får mer information om hur vi praktiskt hanterar övergången till Telias TV-tjänster och byte av boxar mm. För att kunna beställa boxar i tid inför övergången behöver vi ha in underskrivna avtal senast den 13  juni 2022.

Vi kommer att ha årets föreningsstämma i Nårunga Sporthall den 28 maj kl 15.00. Vi hälsar alla medlemmar välkomna och givetvis bjuder vi på kaffe och kaka.